SSRF

Själavårdsutbildningen


Anmälan till Själavårdsutbildningen

 

SJÄLAVÅRDSUTBILDNINGENAnmälan


Varmt välkommen till Själavårdsutbildningen!

Så roligt att du har bestämt dig för att utbilda dig till Dipl. Själavårdare.

Välkommen!


Ännu inte bestämt dig? Klicka då här för mer information.


Kom ihåg att du som är medlem får 10% i rabatt på varje delkurs.

Ännu inte medlem och vill bli? Klicka här


Du betalar 3995:-/delkurs (ordinarie pris för dig som inte är medlem hos SSRF).

Alla medlemmar hos SSRF får 10% i rabatt på varje delkurs.

Rabatten dras av från det ordinarie priset vid betalning i SSRF Online-Butik.


För företag och organisationer gäller annat avtal vid köp av flera utbildningsplatser. Ta kontakt för offert.


I Själavårdsutbildningen ingår det fyra delkurser. Varje delkurs pågår i ca. tre månader.Hjälp med din anmälan?

Känner du dig osäker och vill ha hjälp med din anmälan, så kan du boka ett kostnadsfritt informationssamtal via Tidsbokningen. Klicka här

På så sätt får du rätt hjälp på en gång.

Vi hjälper dig gärna!Så här anmäler du dig till utbildningen:


1. MEDLEMSKAP. Om du vill bli medlem och inte redan är det, så startar du med det för att få ditt medlemsnummer. Du behöver inte vara medlem för att kunna gå utbildningen. Men, du som är medlem får 10%:- i rabatt på varje delkurs. 


Klicka här för medlemskap2. FYLL I ANMÄLNINGSFORMULÄRET NEDAN. Allt startar med att du fyller i anmälningsformuläret nedan. Anmälningsformuläret är bindande. Genom anmälningsformuläret anmäler du dig till hela Själavårdsutbildningen som innehåller 4 st. delkurser.3. BEKRÄFTELSE. Inom två arbetsdagar får du en personlig bekräftelse till din mail. När du har fått din bekräftelse så är din anmälan till utbildningen godkänd och du kan starta din utbildning med delkurs 1.

Om du inte fått någon bekräftelse inom två arbetsdagar så har din anmälan inte nått oss. Vänligen skicka den igen eller ta kontakt direkt via mail eller telefon så hjälper vi dig.4. BETALNING. All betalning sker via SSRF Online-Butik. Där betalar du tryggt och säkert med betal- /kreditkort som tryggas av Stripe. Du betalar 3995:-/delkurs (ordinarie pris för dig som inte är medlem hos SSRF). Alla medlemmar hos SSRF får 10% i rabatt på varje delkurs. Rabatten dras av från det ordinarie priset vid betalning i SSRF Online-Butik.

I Själavårdsutbildningen ingår det fyra delkurser. Varje delkurs pågår i ca. tre månader. Du kan starta en ny delkurs när din inlämningsuppgift för den pågående delkursen är godkänd.


Det går även bra att betala via faktura om du vill betala hela utbildningen på en gång eller ha en annan delbetalningsplan (vid val av annan delbetalningsplan via faktura som betalningsalternativ tillkommer en uppläggningsavgift på 499:- för upprättande av delbetalningsplan samt avtal). Betalning via faktura gäller endast vid personlig överenskommelse med SSRF. Ange, i så fall, detta i anmälningsformuläret eller ta kontakt.

  Anmälningsformulär


  Använd formuläret nedan för att anmäla dig till Själavårdsutbildningen

  Jag vill anmäla mig till Själavårdsutbildningen
  Annat
   
  Jag är medlem hos SSRF
  Jag är inte medlem hos SSRF
  Annat
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Jag har läst och godkänner SSRF:s anmälnings- & betalningsvillkor