SSRF

Rosanna L. Antonsdotter


Utbildningsansvarig & Huvudkoordinator


Konsult inom

Själavård & Samtalsterapi med existentiellorienterad inriktning


rosanna.antonsdotter@ssrf.nu

Rosanna Lariella Antonsdotter

Rosannas vision och intention är att ge människor kunskap och insikter för livet som gör att de kan förverkliga sig själv och ha modet att leva livet fullt ut.

Detta gör hon genom kurser, utbildningar, workshops, föredrag och samtal som alltid är äkta, personliga, nära och avskalade där mötet, bekräftelsen och medkänslan står i fokus.

 

Rosanna bygger sin kunskap på lång erfarenhet och väl beprövad forskning för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för just din personliga utveckling, andliga förståelse och mänskliga växande.

 

Rosanna använder ett väl beprövat system för att du ska lära känna dig själv på djupet där syftet är att du ska lära dig förstå dig själv och hitta rätt på livets väg med både hjärta och intellekt som dina vägvisare. Målet är att ta reda på vad du egentligen vill i livet och lära dig hur du kan förverkliga dina långsiktiga planer, d.v.s. förverkliga dig själv.

 

Rosanna har arbetat professionellt med personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande sedan 1998 och är utbildad inom komplementärmedicinen och har flertalet diplomeringar, certifieringar och licenser inom detta område. Hon har även skrivit flera böcker, texter och annat. Rosanna är också skribent för Veckans Insikt & Inspiration. Se mer

 

Rosanna har dessutom mer än fem års akademiska studier i religionsvetenskap och psykologi och innehar akademisk examen i religionsvetenskap.

Hon är även utbildad beteendevetare med inriktning mot människa, kultur och religion och är fil. kand. med inriktning religionspsykologi.


Hos SSRF är Rosanna Huvudkoordinator och Utbildningsansvarig. Läs mer om SSRF:s utbildningar


Rosanna utför olika specialdesignade kurser, utbildningar, workshops, föredrag, samtal och retreats för privata grupper samt arbetsgrupper på företag och organisationer på olika platser i Sverige och utomlands. Dessa kan även utföras online vid förfrågan.

Vill du komma i direktkontakt med Rosanna, så kan du skicka ett mail till: 

rosanna.antonsdotter@ssrf.nu


Rosanna har även en privat Samtalsmottagning i Landskrona där du kan få Samtalsstöd på plats. Rosanna erbjuder också Samtalsstöd via telefon, brev-/mailväxling och videosamtal. Rosanna arbetar med den Själavårdande modellen "Läkningens Väg" i sina samtal. Läs mer

Önskar du komma i kontakt med Rosanna för att boka Samtalsstöd? Klicka här för att boka en inledande kostnadsfri konsultation


Är du redo att ändra riktning i ditt liv?


Starta din läkningsresa och vandra din väg till läkning

Starta din läkningsresa och vandra din väg till läkning med den läkningsfokuserade och  själavårdande modellen enligt Läkningens Väg som din navigatör.

  Läkningens Väg är en existentiellorienterad modell som kan visa dig riktningen till din väg. En modell där själen får ta plats för att kunna uppnå läkning. Det är inte en metod eller teknik att följa, utan en modell där samtal, bön och meditation används som verktyg för att nå målet. Samtal, bön och meditation enligt Läkningens Väg är inte målet i sig, utan endast medel för att kunna nå målet; LÄKNING


Existentiellorientering innebär en inriktning på den mänskliga existensen och betonar individens ansvar att själv välja hur livet ska formas och som utgår från den enskilde människans situation.


Skillnaden mellan lindring och läkning

Alla människor kommer till en viss punkt i livet, ett vägskäl där man behöver besluta sig för att antingen gå ”lindringens väg” eller ”läkningens väg”.


Det här är ett högst personligt val som inte går att diskutera sig fram till med andra. Det är ett val som behöver göras av din egen fria vilja.


När väl ditt val är gjort så finns det ingen återvändo. Då kan du inte längre gå tillbaka. Då är den enda vägen framåt. Inte för att du måste, utan för att du vill.


Precis i det ögonblicket när du bestämmer dig, när du gör ditt eget inre personliga val så har du automatiskt ändrat riktningen i ditt liv.


Det här är inte något du kan tänka dig fram till. Du vet när du är redo. Det är inget intellektuellt eller känslomässigt val. Det är ett själsligt val.


För att kunna göra ett sådant val behöver du förstå skillnaden mellan lindring och läkning.


De flesta människor vill ha lindring istället för läkning. De som söker lindring vill ha ett ”plåster på såret” som lindrar obehaget. ”Plåstret” som används för att lindra obehaget kan vara: alkohol, droger, smärtstillande medel, sex, mat, TV, negativa tankar och känslor, konflikter, ilska, avund, romantiska relationer etc.

De som söker läkning vill riva av plåstret, möta såret och transformera om obehaget. Läkning kräver fyra ingredienser. Alla fyra behöver finnas där, ingen går att utesluta. Dessa är:


 1. BESLUTSAMHET. Att vandra ”Läkningens Väg” kräver beslutsamhet, inte envishet. Beslutsamhet kommer från en stark vilja. Envishet kommer från en stark ovilja.
 2. MOD. Inte alla klarar att vandra ”Läkningens Väg”. Det är ingen bekväm väg. De flesta väljer bekvämlighet framför mod. Att vandra ”Läkningens Väg” är att våga befinna sig utanför sin egen bekvämlighetszon. Det är endast där vi kan växa och utvecklas. Alla kan vi välja att vara modiga eller bekväma, men inte både och. Inte samtidigt. Att växa och utvecklas kräver mod. Mod går hand i hand med sårbarheten.
 3. SÅRBARHET. Att våga visa sin egen sårbarhet är att våga ta bort ”plåstret”, visa såret och stå kvar i smärtan tills ”nåden” infinner sig. Inte alla klarar det. Inte alla kommer att kunna stå kvar hos dig när du visar din sårbarhet. Att visa sårbarhet kan vara obekvämt för andra människor. Du behöver vara beredd på det. När du är beredd att satsa, trots rädslan, motståndet och obehaget så är du också beredd på att överlämna dig till något som är större än dig själv. Den/det/han/hon/hen kan ha många namn. Välj det som passar dig bäst.
 4. DEN GUDOMLIGA DIMENSIONEN. När du överlämnar dig till Din Personliga Högre Kraft så kommer denna att tjäna dig på alla tänkta och otänkbara sätt. När du får uppleva den vissheten, övertygelsen och nåden så vet du varför just DU har valt att vandra ”Läkningens Väg”. Nåden kan komma till vem som helst, när som helst. Nåden är inget du kan ”förtjäna” eller ”förhandla” dig fram till. Nåden är gudomligt inspirerad och kommer att ”besöka dig” (komma din väg) när du är redo för den.


Är du redo att ändra riktning i ditt liv?


   Läkningens Väg är en existentiellorienterad modell som kan visa dig riktningen till din väg. En modell där själen får ta plats för att kunna uppnå läkning. Det är inte en metod eller teknik att följa, utan en modell där samtal, bön och meditation används som verktyg för att nå målet. Samtal, bön och meditation enligt Läkningens Väg är inte målet i sig, utan endast medel för att kunna nå målet; LÄKNING.

   Det som kännetecknar Läkningens Väg är Mildhet, Vänlighet och Medkänsla. 


   Mildhet är en attityd av ömhet och kärlek till människor och till världen omkring oss och kommer från en djup inre önskan att inte skada någon eller något. I mildhetens närvaro är alla trygga. Det är att omfamna istället för att kontrollera. Att röra sig med visdom, beröra med mjukhet, prata lugnt och tänka vänligt.


   Vänlighet är förmågan att kunna möta andra med värme och omsorg så att andra alltid kan känna sig välkomna. I vänlighetens tecken accepterar vi de läxor livet lär oss i medvetenhet om att misstag ofta är våra bästa lärare. För att kunna vara genuint vänlig mot andra, behöver vi först utveckla en vänlig attityd till oss själva. När vi upplever vänlighetens äkta energi skäms vi inte eller lägger skam på andra med illusionen att vi bör vara perfekta. Vi gör vårt allra bästa och vet med säkerhet att det räcker. Vänlighet påminner oss om att vi hellre än att vara stolta bör vara tacksamma för våra framgångar. Vänlighet får oss att göra de mest små och enkla saker som om de vore stora och ädla.


   Medkänsla är en djup gudomlig kärlek till allt och alla. Medkänsla kan endast strömma fritt från våra hjärtan när vi inte dömer utan istället försöker förstå. Vi behöver vår egen medkänsla precis lika mycket som andra. Oavsett om det är en stilla bön eller en mild beröring, så är medkänsla en ovärderlig gåva. När vi upplever äkta medkänsla förstår vi att vi kan bara behålla det vi själva ger.


   "Visa medkänsla om du vill att andra ska vara lyckliga.

   Om du själv vill vara lycklig, visa medkänsla."


   -Dalai Lama


   Läkningens Väg har följande grundläggande verktyg, där samtalet används som huvudinstrument:


   1. NÄRVARO

   • Medvetenhet
   • Andning
   • Rörelse


   2. KOMMUNIKATION

   • Samtal
   • Bön
   • Meditation


   3. FÖRANKRING

   • Från VARFÖR till HUR
   • Från INSIKT till HANDLING
   • Från INSPIRATION till REALISATION


   Låter det intressant och undrar du om Läkningens Väg är något för dig?


   Ibland kanske det känns som om där finns ett stort gap mellan där du befinner dig just nu och till dit du vill komma.
   Man försöker oftast i det här stadiet att tänka ut en lösning, men hur mycket man än funderar så händer ingenting. Det blir bara fler och fler tankar som maler i huvudet och det kan kännas som om tankarna har ett eget liv och man bara följer efter. När detta pågått en längre tid så kan fysiska och emotionella problem ge sig till känna. Kanske får man smärta i kroppen, ångest, en kronisk depressiv känsla, trötthet, brist på tillit till sig själv och sin omgivning, man känner sig instängd och ofri och livet känns ganska innehållslöst och tråkigt.
   När detta tillstånd uppträder i ditt liv kan du vara säker på att en förändring av något slag är på väg att inträffa.
   Det är inte en fråga om NÄR, utan en fråga om HUR.
   Du längtar efter att få vidareutvecklas och växa som människa. Detta är inget konstigt utan fullt naturligt och det behöver inte betyda att något är fel. Ibland visar vår nuvarande situation på att det är dags att växa, inte bara på ett personligt sätt utan även i psykisk och andlig förståelse.
   Vi tvingas då söka djupare och ta ansvar för hur vi behöver förändra vårt tänkande eller beteende.

   Oftast är vi människor rädda för förändringar, men förändringens väg behöver inte vara skrämmande utan väldigt glädjefylld, där både hjärta och intellekt kan vara våra vägvisare. Ibland räcker det med att lära sig förstå sig själv bättre.


   • Upplever du en inre konflikt och en gnagande känsla av att du inte arbetar med det du vill?
   • Känns det som om du inte använder dina talanger och gåvor?
   • Vill du hitta ett nytt hem, men vet inte var?

   • Vill du finna ett nytt jobb och en ny karriär, men vet inte hur?

   • Kanske vet du precis vad du vill, men vet inte hur du ska ta dig dit?

   • Kanske vet du inte alls vad du vill, men har en innerlig önskan att få veta?

   • Känns det som om där hela tiden finns en djup kronisk depressiv känsla?
   • Känns det som om du är osäker på din väg och hur du ska gå vidare, trots alla år av ansträngningar med din egen personliga utveckling?
   • Känns det som om du är ensam trots alla dina vänner?
   • Känns det som om du ännu inte har hittat din rätta partner, eller att du inte upplever den nivån av förtrolighet som du önskar med din partner?
   • Kanske undrar du om livet ska se ut så här och du ställer dig ofta frågan:”Livet måste vara mer än det här”?


   Kan du känna igen dig?


   Då kan "Läkningens Väg" vara något för dig.

   LÄR DIG MER


   Den läkningsfokuserade och själavårdande modellen enligt Läkningens Väg är inspirerad av den yogavetenskapliga filosofin, vars djupa rötter går att finna i den meditationsbaserade inriktningen av Raja Yoga.

   Den läkningsfokuserade och  själavårdande modellen enligt Läkningens Väg har utvecklats av Rosanna L. Antonsdotter.


   Boka gärna en inledande kostnadsfri konsultation, så får du reda på mer. Ta reda på mer


   Prenumerera gärna på SSRF:s nyhetsbrev, så missar du inget.


   Varmt välkommen!


   Lär dig mer om

   Vägen till Läkning

   Vägen till Läkning

   Vägen till läkning erbjuder sällan några snabba lösningar. Det finns inga genvägar och ingen annan kan göra det åt dig. Jag vet att det kan kännas obekvämt eller rent av skrämmande att aktivt behöva delta i sin egen läkningsprocess. Läkning kommer sällan utan svårigheter. Tvärtom är det ibland smärtsamt och till och med avskräckande. Läkningsprocessen innebär att du kan behöva släppa taget om olika "berättelser" som håller dig tillbaka och kanske till och med skadar dig. Det innebär att du kanske måste låta en del av dig "dö" för att en annan del ska kunna "återfödas".


   Den individuella mognaden är en strikt personlig angelägenhet. Det går inte att formulera ett allmängiltigt program - "gör si och sedan så". Den enskildes inre process är unik och kan inte kodifieras till någon sorts "följ de här enkla stegen så lyckas du". Detta slags arbete är inget "quick-fix" och låter sig inte inordnas i någon speciell kategori. Vägen till Läkning utgår ifrån DIG och där DU befinner dig, just nu, och där Du utgör själva "innehållet". 


   Det är inte alla som vill må bättre. Och, det är helt OK. En del har en identitet som är knuten till just den destruktiva och oläkta delen av sig själva. Andra kanske upplever en rädsla att faktiskt läkas och må riktigt bra, därför att det är något okänt - och det okända är oförutsägbart. För vissa finns det en viss tröst i att veta exakt hur livet kommer att utspela sig, även om det är destruktivt och kanske gör dig "sjuk".


   Människans psyke och mentala struktur söker sig ofta till det välbekanta, för det välbekanta känns tryggt.

   Känslan av obehag, som initialt kan infinna sig när man vandrar vägen till läkning, är något tillfälligt och en nödvändig del vid all förändring och förvandling.


   Du vet när du är redo att påbörja vägen till läkning. När du sedan har påbörjat vandringen så kommer du att komma till en punkt där du kommer att ångra dig och vilja hoppa av och avsluta processen. Kom ihåg att det tillhör läkningsprocessen. Det är precis då som det är som viktigast att fortsätta. Det är här självdisciplin kommer in. Det krävs ett visst mått av självdisciplin för att vandra Läkningens Väg, och det kan du träna dig till.

   Till slut kommer självdisciplinen att förvandlas till självförtroende, och självförtroende blir till förändring, och förändring leder till transformation.


   Det riktiga "arbetet" har ingenting att göra med någonting "där ute", utan det har uteslutande att göra med vad som finns inom dig. Det kommer ur dig. Du skapar det.

   Ibland är det svårt att kunna föreställa sig en framtid som ser annorlunda ut än nuet. Det finns en anledning till denna mentala blockering och motstånd till förändring. Det omedvetnas starka dragningskraft gör det ibland väldigt svårt för oss att genomföra en förändring. Evolutionärt sett är vi inte skapade för förändring och när vi då försöker ta oss ur det omedvetnas grepp (vars tankar, känslor och reaktioner går på autopilot) gör både kropp och sinne motstånd. Detta kallas för ”den homeostatiska impulsen”. Kroppens fysiologiska funktioner, allt från andning till kroppstemperatur regleras av denna impuls.


   Att gå på autopilot med vårt tänkande, kännande och reaktioner vid olika situationer är oftast en funktion av betingning (tankar, känslor, reaktioner, mönster och trosföreställningar som rotades i barndomen). De allra flesta av oss sitter fast i en sådan betingning som är en slags omedveten programmering. Allt detta sker på en omedveten nivå, vilket betyder att man själv aktivt inte är med och styr, utan det sker automatiskt (på autopilot).

   Syftet med den homeostatiska impulsen är att hålla kropp och sinne i balans, vilket är bra. Utmaningen kommer när vi vill åstadkomma en förändring eftersom denna impuls upplever allt obekant, obekvämt och obehagligt som ett hot. Denna instinktiva reaktion kan sätta krokben för alla försök till förändring. När detta sker upplever vi att vi ”sitter fast” och istället för att inse och förstå att det här beror på en rent kroppslig respons som evolutionen slipat fram, tenderar vi att känna skam. Den skammen bygger på en missuppfattning.

   Varje gång vi gör ett medvetet försök till förändring som bryter ”standardläget” kommer det omedvetna att vilja fösa oss tillbaka till det välbekanta genom att resa mentala motstånd och blockeringar. Dessa motstånd och blockeringar kan yttra sig som fysiska obehag, så som; rastlöshet, ångest och en känsla av att ”inte vara sig själv”.


   Detta tillhör processen. Det betyder inte att något är fel. Det betyder bara att du längtar efter att få vidareutvecklas och växa som människa. Du vill skapa ett nytt ”standardläge”. Detta är inget konstigt utan fullt naturligt. Ibland visar vår nuvarande situation på att det är dags att växa, inte bara på ett personligt sätt utan även i psykisk och andlig förståelse. Vi tvingas då söka djupare och ta ansvar för hur vi behöver förändra vårt tänkande eller beteende.

   Oftast är vi människor rädda för förändringar, men förändringar behöver inte vara skrämmande utan väldigt glädjefyllda, där både hjärta och intellekt kan vara våra vägvisare. Ibland räcker det med att lära sig förstå sig själv bättre. För att lära känna sig själv bättre kan man behöva lära sig att använda nya mentala och andliga verktyg. Man kan behöva träna de själsliga musklerna. Att träna de själsliga musklerna leder till självmedvetenhet. Den självmedvetenheten kan sedan visa vägen till förändring och i slutänden till läkning.


   Det kan vara plågsamt att vara andligt medveten i en relativt andligt omedveten värld och det är mycket talande att hjärnavbildningar har visat att det är samma nervbanor som aktiveras under och efter ett "andligt uppvaknande/transformation" som vid depressiva tillstånd. Forskarna talar om "två sidor av samma mynt". Den avgörande skillnaden är att de som kontinuerligt ägnar sig åt någon form av andlig praktik aktiverar och till och med utökar storleken på sitt "prefontala cortex" - pannloberna där det "andligt medvetna sinnet" har sitt säte - medan de som lider av depressiva tillstånd och negativa tankar har en lägre aktivitet i samma hjärnområden. Kom ihåg att detta gäller även för överflöd och brist. Det är endast olika inre tillstånd som kommer till uttryck som din verklighet. Vilken verklighet väljer DU? Vilken verklighet vill DU leva i?

    

   Vill du lära känna dig själv bättre och få nya verktyg för läkning? Då kan en inledande kostnadsfri konsultation vara en bra start. TA REDA PÅ MER


   Ibland är det svårt att kunna föreställa sig en framtid som ser annorlunda ut än nuet. Det finns en anledning till denna mentala blockering. Kan du uppleva en sådan mental blockering?

   Toppen! Då kan Läkningens Väg vara något för just DIG.

   Är du redo? 

   Då sätter vi igång!


   Läkningsprocessen bygger på 5 steg (De Fem F:en) som kan leda dig till Frihet, det vill säga Läkning:


   1. FÖRLÅTELSE. Spåra och identifiera det "olösta/obefriade/oläkta traumat" genom förlåtelsens "glasögon" och ett förlåtande perspektiv. (Begreppet trauma används här i en lite annan betydelse än i medicinska sammanhang. Varje direkta chockpåverkan, som nerv-/energisystemet inte klarar av att hantera, kallas här för trauma. Detta innebär att hela nerv-/energisystemet blockeras med en slags psykisk chock, något som personligheten inte alltid medvetet registrerar. Man får då svårt att klara av att hantera obehagliga/obekväma situationer. Ett trauma innebär här alla situationer som vi vid det angivna tillfället inte klarade av att hantera situationen känslomässigt, utan istället tryckte undan känslorna på grund av missanpassade copingstrategier. Vi hade helt enkelt inte redskapen (copingstrategier), motståndskraften och återhämtningsförmågan för att kunna hantera situationen). Alla bär vi på oläkta trauman. Det kan vara fysiska, mentala, känslomässiga, själsliga och andliga trauman. Det är inte själva händelsen i sig som utgör ett trauma, utan vår egen reaktion på den som avgör hur vi präglas av det hela.


   2. FÖRSTÅELSE. Skaffa sig en förståelse för traumats långsiktiga effekter och för hur ens inlärda copingstrategier (redskap för att kunna hantera en överväldigande situation) gör att man sitter fast. Här sker även en "omtolkning" av situationen och en nyorientering i vårt liv. Här börjar man kunna uppleva hur nerv-/energisystemet lätt anpassar sig till dess nya energiförändringar och vi får en djupare förståelse för vår egen existens. Vi förankrar oss själva genom att ta oss "Från VARFÖR till HUR".

   När vi väljer att ta på oss "förlåtelsens glasögon" och utvidgar vår förståelse för oss själva genom självkännedom, kommer ansträngningslöst försoningens gåva att överskölja oss med acceptansens läkande välsignelser. Acceptans kan här även innebära att acceptera det man inte ännu klarar av att acceptera. När acceptansen finns på plats kan en förändring påbörjas. Inte förrän acceptansen finns på plats kan en djupare förändring ske i det inre och utföras i det yttre.


   3. FÖRÄNDRING. Hitta nya copingstrategier och ett nytt "standardläge" (fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt grundläge). Vi förankrar oss själva genom att ta oss "Från INSIKT till HANDLING".


   4. FÖRVANDLING. Överlämnande till "Den Gudomliga Dimensionen". När du överlämnar dig till Din Personliga Högre Kraft så kommer denna att tjäna dig på alla tänkta och otänkbara sätt. När du får uppleva den vissheten, övertygelsen och nåden så vet du varför just DU har valt att vandra ”Läkningens Väg”. Nåden kan komma till vem som helst, när som helst. Nåden är inget du kan ”förtjäna” eller ”förhandla” dig fram till. Nåden är gudomligt inspirerad och kommer att ”besöka dig” (komma din väg) när du är redo för den. Vi förankrar oss själva genom att ta oss "Från INSPIRATION till REALISATION". Läs mer


   5. FRI VILJA. Allt detta behöver ske av egen "fri vilja". En vilja att göra det "arbete" som krävs för att uppnå läkning. Vi är inte tvungna att upprepa de mönster som formade oss tidigt i livet. Vi kan förändras och till och med förvandlas genom att göra "arbetet". Vi kan gå vidare. Vi kan läka. När man har kommit till detta stadium inser man att ens vilja inte är helt fri förrän de oläkta trauman har bearbetats och läkts. På så sätt skapas ett andrum mellan en händelse och den egna reaktionen på den händelsen. I detta andrum får man nu tillgång till ett val. Att göra/välja annorlunda och inte längre gå på autopilot efter invanda beteendemönster, reaktioner och inlärda vanor. Man får nu tillgång till sin fria vilja. Detta kan vi genomföra genom att lära oss att arbeta med de grundläggande verktygen (Närvaro och Kommunikation) för Läkningens Väg:


   NÄRVARO

   • Medvetenhet
   • Andning
   • Rörelse


   KOMMUNIKATION

   • Samtal
   • Bön
   • Meditation


   Kom ihåg att Läkningens Väg är en existentiellorienterad modell som kan visa dig riktningen till din väg. En modell där själen får ta plats för att kunna uppnå läkning. Det är inte en metod eller teknik att följa, utan en modell där samtal, bön och meditation används som verktyg för att nå målet. Samtal, bön och meditation enligt Läkningens Väg är inte målet i sig, utan endast medel för att kunna nå målet; LÄKNING.

   Det som kännetecknar Läkningens Väg är Mildhet, Vänlighet och Medkänsla.


   Mildhet är en attityd av ömhet och kärlek till människor och till världen omkring oss och kommer från en djup inre önskan att inte skada någon eller något. I mildhetens närvaro är alla trygga. Det är att omfamna istället för att kontrollera. Att röra sig med visdom, beröra med mjukhet, prata lugnt och tänka vänligt.


   Vänlighet är förmågan att kunna möta andra med värme och omsorg så att andra alltid kan känna sig välkomna. I vänlighetens tecken accepterar vi de läxor livet lär oss i medvetenhet om att misstag ofta är våra bästa lärare. För att kunna vara genuint vänlig mot andra, behöver vi först utveckla en vänlig attityd till oss själva. När vi upplever vänlighetens äkta energi skäms vi inte eller lägger skam på andra med illusionen att vi bör vara perfekta. Vi gör vårt allra bästa och vet med säkerhet att det räcker. Vänlighet påminner oss om att vi hellre än att vara stolta bör vara tacksamma för våra framgångar. Vänlighet får oss att göra de mest små och enkla saker som om de vore stora och ädla.


   Medkänsla är en djup gudomlig kärlek till allt och alla. Medkänsla kan endast strömma fritt från våra hjärtan när vi inte dömer utan istället försöker förstå. Vi behöver vår egen medkänsla precis lika mycket som andra. Oavsett om det är en stilla bön eller en mild beröring, så är medkänsla en ovärderlig gåva. När vi upplever äkta medkänsla förstår vi att vi kan bara behålla det vi själva ger.


   Varmt välkommen!


   Med kärlek,

   Rosanna

   Konsultation

   Boka gärna en inledande kostnadsfri konsultation med Rosanna via formuläret nedan, så startar vi där.


   Boka en inledande kostnadsfri konsultation med Rosanna via telefon (ca.30 min.)
   Annat (ange i meddelanderutan nedan)