SSRF

Medlemskap

Medlemskap


SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi


SSRF - Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter


Själavård & Samtalsterapi med existentiellorienterad inriktning


Ett oberoende och helt fristående samfund med existentiellorienterad inriktning som verkar ideellt för Existentiell Själavård och Andlig Hälsa


Vi kallar alla våra medlemmar för Själavårds-ambassadörer. Det är kostnadsfritt att bli Själavårds-ambassadör och du förbinder dig inte till något. Tack för att du vill bli Själavårds-ambassadör!

Du betyder oerhört mycket för oss och vi är glada för ditt medlemskap som Själavårds-ambassadör. Ditt bidrag som Själavårds-ambassadör gör skillnad! Tillsammans är vi starkare!


Vill du ta steget idag och bli en Själavårds-ambassadör?

TA REDA PÅ MER


Du kan vara medlem hos SSRF även om du är medlem någon annanstans. Ett medlemskap hos SSRF utesluter inte annat medlemskap. SSRF omfamnar och inkluderar, istället för att utesluta. Se SSRF som en komplementär och holistisk gemenskap, istället för en alternativ gemenskap. Vi jobbar efter mottot: "Både och ..., istället för Antingen eller ....".

SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi är en gemenskap med existentiellorienterad inriktning som verkar för Existentiell Själavård och Andlig Hälsa . Läs merViktigt att komma ihåg: SSRF hör aldrig av sig via mail, sms, sociala medier, brev, telefon, personligen ("knacka dörr") eller annat sätt och ber om donationer, pengar, medlemsavgifter eller ber dig använda BankID eller inloggnings- och kortuppgifter.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Vi finns här för att hjälpa dig! Vi finns bara ett mail, sms eller samtal bort.


DONATION

Vill du ge en gåva? Klicka här för att ge en donation till SSRF för att hjälpa oss göra utbildning inom Själavård & Samtalsterapi mer tillgänglig för fler.


unsplash